El passat divendres 8 de maig de 2015 es reuniren els membres del jurat del XII concurs de Pintura que organitza l’IES Ximén d’Urrea de l’Alcora, amb el patrocini de l’Excm. Ajuntament de l’Alcora i la Caixa rural Sant Josep de l’Alcora, el qual està compost en aquesta edició per:

En Carles Guzman Pitarch, director de l’IES i president del jurat

En Ricard Tovar Piñón, professor de Filosofia de l’IES Ximén d’Urrea

En Roberto Aicart, regidor d’Educació de l’Excm. Ajuntament de l’Alcora

 

 

BASES CATEGORIA ESCOLAR

Podran participar en aquest concurs els joves escolars (entre 12 i 18 anys) d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius escolaritzats en la Comunitat Valenciana. 

El procés d’inscripció es realitzarà de la següent manera: 

Els escolars interessats a participar ho podran fer inscrivint-se a la plataforma www.mundoarti.com, on s’haurà de presentar online la fotografia o fotografies de les obres presentades, complimentar les dades personals i adjuntar la documentació requerida (fotocòpia del DNI i certificat de matriculació en qualsevol centre educatiu d’ensenyament secundari). El termini de presentació finalitzarà el 10 de desembre de 2019 a les 23:59 hores. 

Nota important: el pare, mare o tutor (professor/a) hauran de gestionar la inscripció dels escolars menors d’edat emplenant l’apartat de la plataforma “No sóc el autor, actúe com pare/mare/tutor o representant”.  

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors