La passada setmana, entre el 20 al 24 de gener, els alumnes de primer de batxillerat humanístic i de ciències i tecnologia van participar en l'edició de 2020 de la Lliga de Debat de Secundaria organitzada per la Xarxa Vives en col·laboració amb Escola Valenciana. En aquesta edició el tema a debatre era el següent: "La tecnologia augmenta la felicitat?". Aquesta tema i les corresponents línies de defensa, tant a favor com en contra, van ser preparades i assatjades pels alumnes de primer de batxillerat, Lorena Carnicer, Roser Carnicer, Javier Fernandez, Sara Bernat, Josep Clar i Mieria Arrufat. 

Els alumnes de segon d’ESO A i C que’s estan cursant l’assignatura de valors ètics ha elaborar una enquesta per mesura el nivell de felicitat dels seus companys de centre. La idea va sorgir a partir de l’estudi de la filosofia d’Aristòtil qui ja fa molt de temps es proposà descobrir aquelles coses que poden donar la felicitat a un se humà.

L’enquesta que vos proposen és anònima i la podeu contestar des d’aquest enllaç:

Enquesta sobre la felicitat >>

Gràcies per la vostra participació.

 

La matèria Valors Ètics pretén promoure la reflexió ètica com a activitat fonamental i pròpia del ser humà, a partir de la qual orientem la nostra conducta i les relacions interpersonals. Per això, el seu objectiu principal és que els alumnes i les alumnes arriben a sentir-se artífexs de la seua persona, de la societat en què viuen, així com del món que els agradaria construir, ajudant-los a desenrotllar tant les seues capacitats cognitives com afectives per a consolidar la reflexió com un hàbit necessari en la consecució de la seua autonomia i la justificació racional de les seues eleccions com a guia de la seua conducta en tots els àmbits de la vida.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors