L'alumnat de 2n ESO B ha participat durant la segona avaluació en el microprojecte La ciutat medieval: un lloc per a viure. El treball, emmarcat dins l'assignatura Geografia i Història, consistia a dissenyar una ciutat medieval, amb la planificació cartogràfica i urbanística (carrers, places, defensa, clavegueram), el pla de funcionament (normes, lleis, òrgans de govern) i comparar-la amb una ciutat actual.

Durant els mesos de novembre i desembre, el grup de 3r d'ESO B del Ximén ha participat en un projecte que tractava de fer un acostament actiu i participatiu a un dels continguts del currículum: l'organització política del territori.

 

 

El bloc té com a finalitat compartir materials científics, recursos pedagògics i fonts bibliogràfiques amb l'alumnat de 1r d'ESO de l'IES Ximén d'Urrea (L'Alcora) amb l'objectiu de facilitar-ne l'experiència com a historiadors i historiadores.

En aquest espai pretenem facilitar l'estudi, ampliar o reforçar continguts, compartir enllaços i, en fi, fer possible que practiquen els mètodes de la Història i la Geografia adaptats al seu nivell competencial.

 

[enllaç]

En l'àmbit de col·laboració amb El Camí que el Ximén va encetar el darrer any, aquest curs s'ha elaborat, per part del Departament de Plàstica, un mural ceràmic dedicat al recorregut del Camí en la nostra comarca, que serà instal·lat a les Termes de l'Alcora.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors