Des del Departament d’Orientació de l’IES Ximen d’Urrea ens hem plantejat de quina forma posar a disposició de la comunitat educativa la major part de recursos d’una forma estructurada i clara. Una de les situacions que ens trobem en els moments actuals és la gran quantitat d’informació que rebem per diferents fonts (periòdics, pàgines web, xarxes socials, televisió...).

Agafa importància en aquests temps, més que la recollida intensiva de recursos educatius, la curació de continguts, de tal forma que es puga oferir a la comunitat educativa recursos seleccionats i estructurats, que siguen fàcils de trobar, consultar i entendre.

 

El passat 20 de Febrer l'alumnat de 2n de Batxillerat del centre va passar el matí visitant els diferents campus de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, dintre de les activitats d'orientació acadèmica organitzades pel Departament d'Orientació. Va ser un matí molt profitós en el qual l'alumnat va poder adquirir més informació per a poder triar quines carreres universitàries coincideixen amb els seus interessos.

  

La intervenció psicopedagògica, la tutoria i l’orientació són aspectes integrals del procés educatiu. El Departament d’Orientació (D.O.) planifica i coordina les activitats d´orientació del centre, dona suport al professorat en la pràctica d’un ensenyament adaptat a les peculiaritats de l’alumnat i participa més directament amb els alumnes i les alumnes que requereixen suports específics.

Lliurament diplomes TEI curs 2016-17

Hem acabat el curs i estem satisfets del treball realitzat. L’alumnat de tercer de la ESO ha portat a terme una gran tasca d’ajuda, seguiment i acompanyament dels estudiants que van entrar al centre per primera vegada al setembre de l’any passat per iniciar una nova etapa, l’Ensenyament Secundari Obligatori.

Més articles...

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors