AVÍS: DONADA LA SITUACIÓN ACTUAL DE PANDÈMIA QUEDA SUSPESA LA PRESENT EDICIÓ DEL CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA.

 


1.  PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots els grups de música de cambra integrats per alumnes d’ESO, BATXILLER  i Cicles Formatius, dels Instituts de la Comunitat Valenciana. L’acte de presentació inaugural serà el dia 23 de gener de 2021 a les 19.00 h al Saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora amb l'actuació del grup guanyador de la passada edició.

 

2. AUDICIONS DE SELECCIÓ DE FINALISTES

Els concursants hauran de fer una gravació en vídeo interpretant l'obra o les obres amb les que vullguen participar. El vídeo tindrà una durada màxima de 15 minut, es realitzarà amb un pla general, càmera fixa i sense editar. Aquest vídeo es pujarà a un compte de Youtube del que sigueu propietaris i compartireu l'adreça del mateix copiant-la en l'espai corresponent del full d'inscripció telemàtica.

 

 

1.  PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots els grups de música de cambra integrats per alumnes d’ESO, BATXILLER  i Cicles Formatius, dels Instituts de la Comunitat Valenciana. L’acte de presentació inaugural serà el dia 9 de gener de 2019 a les 19.00 h al Saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora amb l'actuació del grup guanyador de la passada edició.

 

2. AUDICIONS DE SELECCIÓ DE FINALISTES

 Les audicions de classificació es realitzaran els dies 18 al 23 de febrer de 2019 des de les 12.00 h. fins a les 14.00 h al saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora.

 

El passat dissabte 23 de febrer es va celebrar a l'auditori de la Caixa Rural Sant Josep de l'Alcora la final del XXII Concurs de Música de Cambra IES Ximén d'Urrea en la que participaren quatre magnífics grups de joves interprets d'arreu la Comunitat Valenciana. El resultat d'aquesta final, després d'una llarga deliveració del jurat, va ser el següent:

Primer premi al grup "Guitarviolin" format per un duo d'alumnes de l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia de Montcada (València) que interpretaren obres a la guitarra i el violí.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors