Oferta educativa

L’IES Ximén d’Urrea disposa de dues línies d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) per atendre les necessitats d’alumnat de la comarca de l’Alcalatén: Llucena, Figueroles, Costur i Sant Joan de Moro, són les poblacions adscrites  des d’on són transportats diàriament els nostres alumnes. Segons el mapa escolar de la Conselleria d’Educació som el centre comarcal que oferta estudis post-obligatòries per als joves de L’Alcora i la resta de poblacions de l’Alcalatén. Disposem de dues modalitats de batxillerat, dues de cicles formatius de grau mitjà i una modalitat de cicle formatiu de grau superior.

 

El sistema educatiu

 

 

 

 

 

L'etapa d'educació secundària obligatòria s'organitza en matèries i comprèn dos cicles: el primer de tres cursos escolars i el segon d'un. Les matèries s'organitzen en blocs d'assignatures:

1) Troncals, els continguts comuns per a tot l'alumnat, que ha de cursar obligatòriament. Al seu torn, poden ser:

- Matèries generals: comuns per a tot l'alumnat.

- Matèries d'opció: a 3r i 4t hi ha algunes matèries troncals d'entre les que els estudiants han de triar.

 

Nivell: Formació Professional Bàsica 2000 hores

QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Auxiliar d’oficina. Auxiliar de servicis generals. Auxiliar d’arxiu. Ordenança. Auxiliar d’informació. Telefonista en servicis centrals d’informació. Classificador i/o repartidor de correspondència. Gravador-verificador de dades. Auxiliar de digitalització. Operador documental. Auxiliar de venda. Auxiliar de dependent de comerç. Operador/a de cobrament o Caixer/a. 

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors