El passat dijous 28 de gener va tenir lloc al saló d'actes del nostre centre el primer encontre de la lliga de debat escolar entre els alumnes de 4t d'ESO del Ximén d'Urrea i els de la Fundació Flors de Vila-real. El tema objecte de debat consistia en donar resposta al següent problema: l'emigració dels joves serà un fre per al desenvolupament futur del país d'origen?.

 

El debat va ser molt emocionant, especialment per als alumnes dels dos centres que van participar, i molt interessant per al públic assistent. L'estructura del debat donà lloc a un intercanvi d'idees i reflexions durant més de mitjà hora en que els alumnes tingueren que presentar una breu introducció amb la posició defensada, dos torns de quatre minuts cadascun per argumentar i contraargumentar, un torn de preguntes directes i una intervenció final a manera de conclusió.

Els alumnes membres del grup del Ximén d'Urrea van ser: Irene (4B), Claudia (4A), Iris (4A) i Gabriel Pereira (4A), els quals un cop superat el  nerviosisme inicial tingueren una actuació digna i interessant.

Aquest debat ha estat organitzat per la fundació educativa Activa-t depenent del BBVA i que podreu trobar en aquesta adreça: http://debatescolar.org

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors