1.  PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots els grups de música de cambra integrats per alumnes d’ESO, BATXILLER  i Cicles Formatius, dels Instituts de la Comunitat Valenciana i dels conservatoris professionals.

 

2. AUDICIONS DE SELECCIÓ DE FINALISTES

 Les audicions de classificació es realitzaran els dies 21 al 24 de febrer de 2022 des de les 12.00 h. fins a les 14.00 h al saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora.

Cada intervenció tindrà una durada màxima de 15 minuts interpretant una o vàries obres musicals.

 

3. JURAT

El jurat el formaran membres procedents de diferents àmbits del món educatiu i musical. L'organització es reserva el dret de modificar amb suficient antelació les següents bases, modificacions que haurà de comunicar als concursants. El jurat serà l’únic autoritzat per a interpretar les presents bases, i la seua decisió serà inapel·lable.

 

4. INSCRIPCIONS

 Les inscripcions es faran des del 12 de desembre de 2021 fins al 16 de febrer de 2022. Les inscripcions es realitzaran per via telemàtica a través de la pàgina web del centre.

 

Full d'inscripció >>

 

Es podran inscriure grups integrats des de 2 instrumentistes fins a 20.

Per a formalitzar correctament la inscripció, caldrà remetre a l’IES Ximén d’Urrea:

 

1. Accedir a la pàgina web del centre: http:/www. ximendurrea.com.

2. Anar a l’apartat: Full d'inscripció >>, de la pàgina web del centre.

3. Certificat d’estar matriculat en un centre d’Ensenyament Secundari, Batxillerat, Cicles Formatius o Conservatoris Professionals.

4. Els grups seleccionats hauran d’enviar 3 fotocòpies de l’obra o les obres (partitures) que han d’interpretar per e-mail al correu del centre: e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Telefon del centre: 964 73 89 40 Contacte: Cèsar Torlà Blasco

 

5. SELECCIÓ PREVIA

a) Es seleccionaran els 20 primers grups que realitzen la inscripció.

b) Als grups seleccionats se’ls comunicarà amb dues setmanes d’antelació el dia i l’hora de la seua actuació.

  

6. PREMIS

 El jurat atorgarà els premis següents:

  • Primer premi : 1000 € i diploma acreditatiu.
  • Segon premi :   500 € i diploma acreditatiu.
  • Tercer premi :   250 € i diploma acreditatiu.
  • Premi «Músiques en vibració»: 300 € i diploma acreditatiu. El grup rebrà aquest premi en metàl·lic per la participació a l’event «ULtrassons» que tindrà lloc a l’octubre de l’any 2022.
     

MÚSIQUES EN VIBRACIÓ

Continuem amb el nou premi que té com a objectiu estimular projectes musicals que exploren nous escenaris musicals i eixir de la convencionalitat. Obres que des- taquen per la creativitat i l’esperit de risc en les diferents vessants de la música: incorporació de noves tecnologies, innovació en la posada en escena, contemporaneïtat i diferenciació del repertori...

 

7. FASE FINAL MODALITAT  DE CONCURS 

Un cop realitzada l’audició prèvia els grups seleccionats intervindran en la FINAL que es realitzarà el dia 26 de febrer de 2022 a les 19.00 hores a l’Auditori de la Caixa Rural de l’Alcora on es determinaran els  guanyadors dels diferents premis, en la que interpretaran les mateixes obres de la fase de selecció prèvia. 

El grup guanyador de l’edició d’enguany es compromet a realitzar el concert inaugural de l’edició del XXVI Concurs de Música de Cambra Ciutat de l’Alcora-Ximén d’Urrea que tindrà lloc l’any 2023.

  

Per rebre atenció telefònica sobre el concurs podeu trucar a secretaria entre 9.00h. i 14.00h al Tel.: 964 73 89 40

 

 

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors