1.  PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots els grups de música de cambra integrats per alumnes d’ESO, BATXILLER  i Cicles Formatius, dels Instituts de la Comunitat Valenciana. L’acte de presentació inaugural serà el dia 9 de gener de 2019 a les 19.00 h al Saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora amb l'actuació del grup guanyador de la passada edició.

 

2. AUDICIONS DE SELECCIÓ DE FINALISTES

 Les audicions de classificació es realitzaran els dies 18 al 23 de febrer de 2019 des de les 12.00 h. fins a les 14.00 h al saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora.

Cada intervenció tindrà una durada màxima de 15 minuts interpretant una o vàries obres musicals.

 

3. JURAT

El jurat el formaran membres procedents de diferents àmbits del món educatiu i musical. L'organització es reserva el dret de modificar amb suficient antelació les següents bases, modificacions que haurà de comunicar als concursants. El jurat serà l’únic autoritzat per a interpretar les presents bases, i la seua decisió serà inapel·lable.

 

4. INSCRIPCIONS

 Les inscripcions es faran des del 10 de desembre de 2018 fins al 11 de febrer de 2019. Les inscripcions es realitzaran per via telemàtica o per escrit, omplint el full d’inscripció que trobareu en aquest mateix tríptic.S’enviaran per correu certificat a la secretaria de l’Institut «Ximén d’Urrea».També es podrà realitzar la inscripció per via telemàtica a través de la pàgina web del centre.

 

Full d'inscripció >>

 

Es podran inscriure grups integrats des de 2 instrumentistes fins a 20.

Per a formalitzar correctament la inscripció, caldrà remetre a l’IES Ximén d’Urrea:

a. Full d’inscripció amb les dades dels participants (en paper amb el format del tríptic o amb el resguard que es genera amb la inscripció telemàtica).

b. Certificat d’estar matriculat en un centre d’ensenyament secundari, batxillerat o Cicles Formatius.

c. 3 Fotocòpies de l’obra o obres (partitures) que han d’interpretar les quals s'enviaran per e-mail al correu del centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 d. Músiques en vibració: si no es disposa de partitura caldrà aportar, per escrit o audiovisual d’una explicació detallada de la interpretació de l’obra.

Telefon del centre: 964 73 89 40 Contacte: Cèsar Torlà Blasco

 

5. SELECCIÓ PREVIA

a) Es seleccionaran els 20 primers grups que realitzen la inscripció.

b) Als grups seleccionats se’ls comunicarà amb dues setmanes d’antelació el dia i l’hora de la seua actuació.

  

6. PREMIS

 El jurat atorgarà els premis següents:

  • Primer premi : 1000 € i diploma acreditatiu.
  • Segon premi :   500 € i diploma acreditatiu.
  • Tercer premi :   250 € i diploma acreditatiu.
  • Premi «Músiques en vibració»: actuació remunerada al Cicle Ultrasons 2019 (ocrubre) i diploma acreditatiu. (A aquest premi tindrà opció qualsevol dels grus finalistes que el jurat considere que segueix l’esperit expressat a continuació).

 

MÚSIQUES EN VIBRACIÓ

Encetem un nou premi que té com a objectiu estimular projectes musicals que exploren nous escenaris musicals i eixir de la convencionalitat. Obres que des- taquen per la creativitat i l’esperit de risc en les diferents vessants de la música: incorporació de noves tecnologies, innovació en la posada en escena, contemporaneïtat i diferenciació del repertori...

 

7. FASE FINAL MODALITAT  DE CONCURS 

Un cop realitzada l’audició prèvia els grups seleccionats intervindran en la FINAL que es realitzarà el dia 23 de febrer de 2019 a les 19.00 hores a l’Auditori de la Caixa Rural de l’Alcora on es determinaran els  guanyadors dels diferents premis, en la que interpretaran les mateixes obres de la fase de selecció prèvia. 

El grup guanyador, a més del premi en metàl·lic, tindrà garantida l’actuació remunerada a l’event «Maig Ceràmic» que organitza l’Ajuntament de l’Alcora.

 

8. COMPROMÍS

El grup guanyador es compromet a realitzar un concert per a l’Ajuntament de l’Alcora en la jornada de presentació del XXIII Concurs de Música de Cambra Ciutat de l’Acora Ximén d’Urrea de l’edició de l’any pròxim.

 

Per rebre atenció telefònica sobre el concurs podeu trucar a secretaria entre 9.00h. i 14.00h al Tel.: 964 73 89 40

 

 

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Recordar-me