1.  PARTICIPANTS

 

Podran participar en aquest concurs tots els grups de música de cambra  integrats per alumnes matriculats en les etapes educatives d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Conservatoris Professionals.

 

2. AUDICIONS DE SELECCIÓ DE FINALISTES

 

Les audicions de classificació es realitzaran els dies 20 al 23 de febrer de 2023, des de les 12.00 h. fins a les 14.00 h, al saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora. Cada intervenció tindrà una durada màxima de 15 minuts, tant si la interpretació consta d’una com de vàries obres musicals.

 

3. JURAT

 

El jurat el formaran membres procedents de diferents àmbits del món educatiu i musical. L’organització es reserva el dret de modificar amb suficient antelació les següents bases, modificacions que haurà de comunicar als concursants. El jurat serà l’únic autoritzat per a interpretar les presents bases, i la seua decisió serà inapel·lable.

 

4. INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions es faran des del 2 de novembre de 2022 fins a el 10 de febrer de 2023, per via telemàtica, omplint el formulari d’incscripció que hi haurà allotjat a la secció del Concurs de Música al web de l’IES Ximén d’Urrea.

 

Hi podran participar grups integrats des de 2 instrumentistes fins a 20. El grup podrà estar integrat per instrumentistes de centres educatius diferents.

 

Full d'inscripció >>

Per a formalitzar correctament la inscripció, caldrà:

 

1. Accedir a la pàgina web del centre: http:/www. ximendurrea.com.

2. Anar a l’apartat: Full d'inscripció >>, de la pàgina web del centre.

3. Certificat d’estar matriculat en un centre d’Ensenyament Secundari, Batxillerat, Cicles Formatius o Conservatoris Professionals.

4. Els grups seleccionats hauran d’enviar 3 fotocòpies de l’obra o les obres (partitures) que han d’interpretar per e-mail al correu del centre: e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Telefon del centre: 964 73 89 40 Contacte: Cèsar Torlà Blasco

 

5. FASE PRÈVIA

 

a) Seran seleccionats els 20 primers grups que realitzen la inscripció.

 

b) Als grups seleccionats se’ls comunicarà amb una setmana d’antelació el dia i l’hora de la seua actuació.

 

6. FASE FINAL: MODALITAT CONCURS

 

Realitzada la selecció prèvia, els grups seleccionats intervindran en la FASE FINAL que tindrà lloc el dia 25 de febrer de 2023 a les 19:00h a l’Auditori de la Caixa Rural de l’Alcora on es determinaran els guanyadors dels diferents premis, i on interpretaran el mateix repertori de la fase prèvia.

 

7. PREMIS

 

El jurat atorgarà els premis següents:

 

■ Primer premi : 1000 € i diploma acreditatiu.

■ Segon premi :   500 € i diploma acreditatiu.

■ Tercer premi :   250 € i diploma acreditatiu.

(els dos primers premis estan subjectes a IRPF)

 

 

MÚSIQUES EN VIBRACIÓ

 

Continuem amb la línia encentada en l’edició XXII del nostre concurs amb aquest premi que té com a objectiu estimular projectes que exploren nous escenaris musicals i ixquen de la convencionalitat. Obres que destaquen per la creativitat i l’esperit de risc en les diferents vessants de la música: incorporació de noves tecnologies, innovació en la posada en escena, contemporaneïtat i diferenciació del repertori...

 

■ Premi Músiques en vibració:   300 € i diploma acreditatiu.

 

El grup rebrà aquest premi per la participació a l’esdeveniment “ULTRASONS” que tindrà lloc a l’octubre de l’any 2023.

 

8. COMPROMÍS DEL GRUP GUANYADOR 

 

El grup guanyador de l’edició d’enguany es compromet a realitzar el concert inaugural de l’edició del XXVII   Concurs de Música de Cambra Ciutat de l’Alcora-Ximén d’Urrea que tindrà lloc l’any 2024.

 

 

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors