PROJECTES KA1

El nostre centre participa en els projectes dels consorcis del Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) i de la seua Escola Sindical de Formació Melchor Botella (ESFMB)

Els dos projectes són per a la mobilitat de l’alumnat de cicles formatius de Grau Mitjà de les tres famílies professionals (Administració i Gestió, Informàtica i Comunicacions i Instal·lacions i Manteniment) i per a mobilitat del professorat que imparteix classe en qualsevol nivell de Formació Professional.

Els projectes són:

  1. 2021-1-ES01-KA121-VET-000009964 (ESFMB)

pastedGraphic.png           pastedGraphic_1.png

  1. 2021-1-ES01-KA121-VET-000009967 (STEPV)

pastedGraphic.png               pastedGraphic_1.png

 

La selecció dels participants serà atenent el seu currículum, la carta de motivació per realitzar la mobilitat, la seua formació lingüística, l’entrevista personal amb el coordinador dels projectes i l’informe de l’equip docent de l’institut. El resultat s’adjuntarà a la sol·licitud de participació amb la puntuació resultant segons està establert als criteris de selecció.

Os deixem també unes FAQ’s i una Presentació amb informació més detallada.

 

PARTICIPANTS DEL CURS PASSAT

 «Pareix que faça dues dies que vaig volar cap a Portugal... ANEU SI PODEU»

«Aquesta experiència ha sigut meravellosa a la vegada que efímera. Jo dic i ho diré sempre que he crescut com a persona. M’alegra molt d’haver anat d’Erasmus i ho REPETIRIA TOTS ELS ANYS»

«M’esperava esta experiència diferent. M’ho he passat super bé. La companyia ha sigut fàcil, encara que sempre hi ha conflictes. Si us donen l’oportunitat d’anar, us aconselle que l’aprofiteu. REPETIRIA ESTA EXPERIÈNCIA»

«A lo largo de mi estancia en la empresa italiana he podido CONSOLIDAR CONOCIMIENTOS en electrónica y mecánica, entre otras habilidades»

  

«Mi estancia en el extranjero ha sido muy satisfactoria. Además de incrementar mis aptitudes administrativas, mejoré en el idioma (italiano) y aprendí a comunicarme en cualquier ámbito. Resumiento, mi experiencia Erasmus+ ha sido INCREÍBLE»

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançat pel Fons Social Europeu

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançats pel Fons Social Europeu.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors