El passat 20 de Febrer l'alumnat de 2n de Batxillerat del centre va passar el matí visitant els diferents campus de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, dintre de les activitats d'orientació acadèmica organitzades pel Departament d'Orientació. Va ser un matí molt profitós en el qual l'alumnat va poder adquirir més informació per a poder triar quines carreres universitàries coincideixen amb els seus interessos.

El procés d'orientació acadèmica és complex i requereix de analitzar informació relativa a capacitats i competències de l'alumnat, motivacions personals i interessos professionals posteriors. Per a poder superar aquest repte vital és fonamental comptar amb estratègies de cura de la informació, a través d'un procés de raonament i presa de decisions.

En aquest procés, des del Departament d'Orientació amb l'inestimable ajut de les tutories, durant el curs hem tractat d'apropar l'alumnat a l'autoconeixement i coneixement del sistema educatiu. Esperem que aquesta, junt a altres accions realitzades al llarg del curs, facilite que l'alumnat puga prendre decisions raonades i meditades sobre el seu futur acadèmic i laboral. Aquestes decisions contribuiran de forma clara en el desenvolupament integral equilibrat de tots i totes com a persones.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors