El passat dissabte 23 de febrer es va celebrar a l'auditori de la Caixa Rural Sant Josep de l'Alcora la final del XXII Concurs de Música de Cambra IES Ximén d'Urrea en la que participaren quatre magnífics grups de joves interprets d'arreu la Comunitat Valenciana. El resultat d'aquesta final, després d'una llarga deliveració del jurat, va ser el següent:

Primer premi al grup "Guitarviolin" format per un duo d'alumnes de l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia de Montcada (València) que interpretaren obres a la guitarra i el violí.

Segon premi al grup "Trio Sos Baynat" format per tres alumnes de l'IES Sos Baynat de Castelló de la Plana que interpretaren una obra de Beethoven al piano, xelo i clarinet.

Dos tercers premis, un al grup "Quintet Fusta'n Trompra" de l'Escola Primitiva de Rafelbunyol (València) i l'altre al grup "Socker Barass" format per cinc joves de l'IES Sant Pascual de la localitat de Dolores (Alacant).

El jurat va estar format per Carles Guzman i Pitarch (director de l'IES Ximén d'Urrea), César Torlà Blasco (professor de música del mateix centre), Marcos Rodríguez Antequino, professor de clarinet de l'escola Vicente Serrano Gil de l'Alcora, Pablo Anglés Galindo, director de la banda de Música de Benicarló i Blai Garcia Edo, representant del col·lectiu Ultrasons de l'Alcora.

Cal recordar que l'intermedi va estar amenitzat per la jove Mar Anglés Lluch a l'arpa que va interpretar obres de Jean-Michel Damase i Albert Zabel.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors