AVÍS: DONADA LA SITUACIÓN ACTUAL DE PANDÈMIA QUEDA SUSPESA LA PRESENT EDICIÓ DEL CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA.

 


1.  PARTICIPANTS

Podran participar en aquest concurs tots els grups de música de cambra integrats per alumnes d’ESO, BATXILLER  i Cicles Formatius, dels Instituts de la Comunitat Valenciana. L’acte de presentació inaugural serà el dia 23 de gener de 2021 a les 19.00 h al Saló Gòtic de la Casa de Música de l’Alcora amb l'actuació del grup guanyador de la passada edició.

 

2. AUDICIONS DE SELECCIÓ DE FINALISTES

Els concursants hauran de fer una gravació en vídeo interpretant l'obra o les obres amb les que vullguen participar. El vídeo tindrà una durada màxima de 15 minut, es realitzarà amb un pla general, càmera fixa i sense editar. Aquest vídeo es pujarà a un compte de Youtube del que sigueu propietaris i compartireu l'adreça del mateix copiant-la en l'espai corresponent del full d'inscripció telemàtica.

 

3. JURAT

El jurat el formaran membres procedents de diferents àmbits del món educatiu i musical els quals s'encarregaran del visionat de les interpretacions i de la selecció dels grups finalistes.  L'organització es reserva el dret de modificar amb suficient antelació les següents bases, modificacions que haurà de comunicar als concursants. El jurat serà l’únic autoritzat per a interpretar les presents bases, i la seua decisió serà inapel·lable.

 

4. INSCRIPCIONS

 Les inscripcions es faran des del 7 de desembre de 2020 fins al 12 de febrer de 2021. Les inscripcions es realitzaran per via telemàtica, omplint el formulari habilitat. Caldrà seguir els següents passos:

1. Accedir a la pàgina web del centre: http://www.ximendurrea.com/

2. Anar al formulari d'inscripció: Full d'inscripció >>

 

Es podran inscriure grups integrats des de 2 instrumentistes fins a 20.

Per a formalitzar correctament la inscripció, caldrà:

  1. Complimentar el formulari d'inscripció telemàtica amb els noms dels participants i centres docents en els quals estan cursant estudis durant el curs 2020-21, incorporant al formulari l'adreça del vídeo amb la seua interpretació.
  2. Enviar les partitures en format .pdf amb l'obra o les obres que han interpretat adjuntant-les al mateix formulari d'inscripció o a través del correu electrònic del nostre centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  3. Els grups seleccionats per a la final, hauran d'aportar també el certificat de matrícula del centre d'Ensenyament Secundari, Batxillerat, Cicles formatius o Conservatoris professionals, el qual enviaran al correu electrònic del nostre centre.

Telefon del centre: 964 73 89 40 Contacte: Cèsar Torlà Blasco

 

5. SELECCIÓ PREVIA

Als grups seleccionats se’ls comunicarà amb una setmana d’antelació el dia i l’hora de la seua actuació en la fase final.

 

6. FASE FINAL MODALITAT  DE CONCURS 

Realitzada la selecció prèvia els grups intervindran en la FINAL que es realitzarà el dia 27 de febrer de 2021 a les 19.00 hores a l’Auditori de la Caixa Rural de l’Alcora on es determinaran els  guanyadors dels diferents premis, en la que interpretaran les mateixes obres de la fase de selecció prèvia.

 

7. PREMIS

 El jurat atorgarà els premis següents:

  • Primer premi : 1000 € i diploma acreditatiu.
  • Segon premi :   500 € i diploma acreditatiu.
  • Tercer premi :   250 € i diploma acreditatiu.

(Els dos primers premis estaran subjectes a la retenció de l'IRPF).

 

MÚSIQUES EN VIBRACIÓ

Continuem amb la línia encetada en l'edició XXII del nostre concurs amb aquest premi que té com a objectiu estimular projectes musicals que exploren nous escenaris musicals i eixir de la convencionalitat. Obres que destaquen per la creativitat i l’esperit de risc en les diferents vessants de la música: incorporació de noves tecnologies, innovació en la posada en escena, contemporaneïtat i diferenciació del repertori...

  • Premi «Músiques en vibració»: 300 € i diploma acreditatiu.

El grup d'aquesta categoria rebra el premi en metàl·lic per la participació a l'event "Ultrassons" que tindrà lloc a l'octubre de l'any 2021.

 

8. COMPROMÍS DEL GRUP GUANYADOR

El grup guanyador del concurs es compromet a realitzar el concert inaugural durant la jornada de presentació del XXV Concurs de Música de Cambra Ciutat de l’Alcora Ximén d’Urrea de l’edició de l’any 2022.

 

Per rebre atenció telefònica sobre el concurs podeu trucar a secretaria entre 9.00h. i 14.00h al Tel.: 964 73 89 40

 

 

 

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Recordar-me