L'alumnat de 2n ESO B ha participat durant la segona avaluació en el microprojecte La ciutat medieval: un lloc per a viure. El treball, emmarcat dins l'assignatura Geografia i Història, consistia a dissenyar una ciutat medieval, amb la planificació cartogràfica i urbanística (carrers, places, defensa, clavegueram), el pla de funcionament (normes, lleis, òrgans de govern) i comparar-la amb una ciutat actual.

El format del producte era lliure per a que cada grup puga desenvolupar la seua creativitat i imaginació encara que, finalment, tots els grups van optar per plasmar la seua idea en diferents maquetes.

A més a més, cada grup havia de lliurar un dossier d'activitats realitzades amb els materials preparats disponibles en el bloc Historiadores del Ximén. Els continguts eren (són): l'Europa feudal i la Baixa Edat Mitjana; les dones en l'Edat Mitjana i La ciutat medieval: un lloc per a viure (un conjunt d'enllaços a vídeos i pàgines web al voltant de les ciutats medievals).

Els treballs s'avaluaven d'acord amb una rúbrica d'avaluació que els grups coneixien des del primer moment.

Els productes finals (resultat d'un mes d'activitats intenses) els podeu admirar en el següent link, una galeria d'imatges que resumeix tot el treball i sintetitza gràficament el procés de creació de cadascun dels grups, des dels cartrons buits al disseny final.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors