Lliurament diplomes TEI curs 2016-17

Hem acabat el curs i estem satisfets del treball realitzat. L’alumnat de tercer de la ESO ha portat a terme una gran tasca d’ajuda, seguiment i acompanyament dels estudiants que van entrar al centre per primera vegada al setembre de l’any passat per iniciar una nova etapa, l’Ensenyament Secundari Obligatori.

Evitar i reduir l’angoixa, la por a allò desconegut, i al questionament continu d’un mateix per crear un clima de convivència, de construcció emocional i de formació acadèmica, han sigut els objectius dels tutors del programa TEI (Tutoria Entre Iguals).

Per reconeixer la seua labor, la direcció del centre va lliurar els diplomes TEI com a reconeixement de la importància i valor de la tasca que han portat a terme.

Desitgem que gaudisquen de les merescudes vacences i encoratgem a l’alumnat de tercer del proper curs 2017-18 a seguir els seus passos.

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançat pel Fons Social Europeu

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançats pel Fons Social Europeu.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors