L'IES Ximén d'Urrea es va construir allà per 1983 per tal oferir als joves de la comarca la possibilitat d'aprendre aquells oficis requerits per una indústria que en aquells moments creixia al voltant del taulell. Posteriorment, amb la reforma educativa de la LOGSE, es va re-convertir en un centre de secundaria i va créixer fins arribar a ser el que ara és: un centre que oferta toas els ensenyaments propis de la secundaria obligatòria (ESO) i post-obligatòria (batxillerats i cicles formatius).

Han estat molts anys de treball dedicat als alumnes, per tal de formar-los i educar-los per a que estigueren preparats de cara a la formació universitària que els otorga la qualificació professional i humana pròpia dels ensenyaments superiors. Però també, per a ensenyar-los aquells oficis que l'entorn laboral demandava i que requeria d'una certa especialització.

No oblidem, tampoc, que s'ha tractat de formar i educar persones que tinguen capacitat per a integrar-se en un món cada cop més complex, persones que assumisquen i defensen els valors propis d'una societat democràtica, que coneguen la nostra història, cultura, tradicions per tal de valorar-les  justament, i que, al mateix temps, siguen tolerants, oberts i solidaris amb altres pobles, cultures i persones.

El compromís de la direcció del centre, del claustre del professors i del consell escolar per una educació de qualitat encaminada a aconseguir aquests grans objectius sempre serà present i constituirà el motor del nostre tribal quotidià.

Som conscients que tot açò no es podrà realitzar si no col·laborem estretament amb les famílies, ja que aquestes són el pilar fonamental del creixement humà dels alumnes, i per tant, del creixement intel·lectual que de forma paral·lela es produirà durant aquests anys en els nostres joves.

Missió Visió i Valors >>  

 

 

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançat pel Fons Social Europeu

Els cicles de Formació Professional Bàsica, de Grau Mitjà i de Grau Superior que s'imparteixen al centre estan cofinançats pel Fons Social Europeu.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors