Amb aquesta iniciativa, pretenem oferir la possibilitat de coordinar l'oferta i demanda de treball entre les empreses del nostre entorn i els alumnes que s’han format al nostre centre.

Les EMPRESES interessades en rebre currículums per contractar personal, han d’omplir el següent formulari:

Formulari d'empresa >>

 

L'e-mail de contacte per qualsevol consulta és bAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La coordinadora de pràctiques de l’institut difondrà l’oferta entre els alumnes que s’hagen inscrit a la borsa de treball i reunisquen els requisits demanats per l’empresa i recollirà els C.V. que arriben en resposta a la petició empresarial.

Les empreses triaran entre els C.V. rebuts aquells que considere més convenients i contactaran directament amb els candidats seleccionats per elles. Els recordem que, en cas d’estar interessats en què els nostres alumnes de cicles realitzen les seues pràctiques formatives (F.C.T. o Formació en Centres de Treball) en la seua empresa, poden contactar amb la responsable de la coordinació de la FCT per e-mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o per telèfon (964 73 89 40).

Per altra banda, els ALUMNES que formaran la base de dades han de reunir uns REQUISITS:

  • Haver-se titolat a l’IES Ximén d’Urrea
  • Comprometre’s a comunicar a l’IES la contractació en cas de que es produïsca
  • Comunicar a l’IES la baixa en la base de dades quan així ho decidisca
  • Enviar el seu C.V. només en el cas de reunir els requisits demanats per l’oferta de cada empresa, atès que el centre no revisarà la documentació.

 

Si accepten aquestes condicions i decideixen formar part de la borsa de treball, ompliran el següent formulari:

Formulari d'alumnes >>

 

La coordinadora de pràctiques gestionarà les ofertes de treball i informarà els alumnes inscrits perquè envien el seu C.V. amb format PDF. Posteriorment remetrà a les empreses tots els que haja rebut dins del termini i elles seran les que contactaran directament amb els sol·licitants que siguen del seu interés.

Adreça del centre

Atenció telefònica en secretaria entre 9.00h. i 14.00h al

Tel.: 964 73 89 40

Fax: 964 73 89 41

Envia un missatge per correu electrònic al 12004011@edu.gva.es

Envia una carta o document a:

IES Ximén d’Urrea

Avd. Castelló nº 33,

CP 12110, L’Alcora, Castelló

Accés administradors